Special Proms 2012

Forever Young

PicaMare, vrijdag 26 en zaterdag 27 okt 2012

Proms 2012: 22x film
de Speeltuin, door Jorrit de Vries
wonderlijke muziek van de Efteling
A Day at the Circus
UNITASETFIDELITASDATISPASFANTASTIES
de glimlach van een kind
Earthsong
Paul de Leeuw Medley
bloemen en bedankjes
the WALL
Dikkertje Dap (Jorrit de Vries)
Against all odds (Remy Beckers)
Mario Bros and Sesame Street Themes
Lay all your love on me (jeugdorkest)
Children of Sanchez (harmonie)
Pixar Movie Magic (harmonie)
Spongebob Squarepants (Kikoja, leerlingen en harmonie)
Willy Wonka and the chocolate factory (harmonie)
The day you sang this song en Yesterday when I was young (revuekoor 2011)
Het Dorp (Jorrit de Vries)
Wiegenlied en Beautiful that way (revuekoor 2011)
The Lion King (harmonie met leerlingen)
Herman van Veen selection (Jorrit, Kikoja en leerlingen)

 

de foto's van zaterdagavond

Vrijdagavond 26 okt was in PicaMare de 1e uitvoering van The Night of The Proms 2012, zoals vanouds in elkaar gestoken door de Gennepse harmonie. Het thema was Forever Young, dat als een rode draad door de avond ging en dat ook goed te zien was aan het grote aantal jonge deelnemers. Naast de harmonie traden op het leerlingenorkest van de harmonie, het kinderkoor Kikoja uit Ottersum, het revuekoor 2011 en een dansgroep olv Marlieke Silvertand. Er waren solo-optredens van Jorrit de Vries en daarnaast van Remy Beckers, de dirigent van de harmonie. De burgemeester was er, de pastoors van Gennep en Ottersum waren er en oud-deken Huisman was er. En er waren vele Gennepenaren, die een prima voorstelling zagen en zich uitstekend geamuseerd hebben. Jeugd, kunst, cultuur en plezier gingen gisteravond hand in hand. Mijn complimenten voor alle uitvoerenden en helpenden. Nu weet ik dat ik een beetje bevooroordeeld ben omdat mijn vrouw bij de harmonie speelt, maar gelukkig ben ik niet de enige die het een prima voorstelling vond. Het was de door allen gedeelde respons gisteravond.

Dankzij 4events begint PicaMare steeds gezelliger te worden en ook de after-party was druk bezocht en prima geslaagd. De coverband soreway (met een indrukwekkend goede zangeres) zorgde voor een prima stemming.

 

Ik heb een uitgebreid foto-album gemaakt, welke u via de foto rechts kunt openen.

foto-album vrijdag Proms 2012

Repetities

dat wilt u niet missen, de Proms van 2012 welke aanstaand weekend, vrijdag en zaterdag in PicaMare te bekijken is. En zeg nu zelf: "forever young", wie wil dat niet zijn en beleven. Ik was vanavond op de generale repetitie en de stemming was er al. Kaartjes (€ 12 voor volwassenen en daarnaast € 6 voor de jeugd als speciaal tarief) zijn te verkrijgen bij Verhasselt mannenmode (die hebben toevallig ook nog eens tot 40% korting op hun eigen spullen) of bij de leden van de harmonie. U kunt ook een mailtje sturen naar info@harmoniegennep.nl.

Wie weet, tot aankomend weekend in PicaMare

Poster voor de Proms 2012